Som om min skalle är en konservburk

Hello! Så duktig jag är på att höra av mig, då. Jag är helt slut. Alltså det är eftermiddag nu och varje eftermiddag känner jag mig som om jag ska somna ståendes. Idag vaknade jag även med någonting väldigt konstigt; min hörsel var/är förändrad. Allt hörs cirka 10 gånger starkare, som när man lyssnar i en burk eller i en stor snäcka, typ. Förutom att jag hörde blodet susa runt i skallen, så hörde jag alla olika billjud nere på gatan, jag hörde hur grannarna rörde sig genom huset och mitt eget snack var smärtsamt högt. När hissen åkte upp i byggnaden så lät som om om skiten åkte upp i skallen på mig, så nära kändes ljudet.

Konstigt, minst sagt.

Nu har det dämpat sig en aning, eller om jag vant mig, jag vet inte. Det susar fortfarande men ljuden börjar bli mer normala, tror jag. Kan bara konstatera att superhjälteshörsel är något jag inte skulle vilja ha. No sir! Jag gillar min normala, lite halvmatta hörsel precis som den är. Detta är ju sketajobbigt. Jag behöver liksom inte höra vad folk gör i sina lägenheter. Så äckligt.

Först tänkte vi att det kanske var mitt blodtryck, men nej, det var normalt. Jag kände mig inte dålig heller, utan det var bara hörseln som var knepig. Ingen huvudvärk, yrsel eller så. Däremot så blev jag yr igår kväll när vi gick hem från svärmor, men jag kopplade inte ihop det med detta förrän jag läste om någon sjukdom som har med öronen att göra. Nu ger jag inte mig själv nån diagnos här á la Doktor Google, men tydligen kan ju yrsel och öron hänga ihop. Så vi får se. Jag har ju problem med både det ena och det andra i kroppen så jag säger varken bu eller bä.Men annars, hur har din helg varit då? :)

2 kommentarer

 1. Hej, roligt att läsa om dina erfarenheter i Tunisien och att du kommer att flytta till Sverige efter så många år. Skulle vara roligt att läsa din gamla blogg också, vart hittar man den nånstans?
  Önskar dig lycka till med flytten och återanpassningen till Sverige!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hej! Tack! :D Välkommen hit :)
   Jag tror nog inte att mina gamla bloggar finns kvar, faktiskt. Trist att jag tatt bort dem, tycker själv att det hade varit roligt att läsa nu :/

   Radera