Myspys i sommarvärmen


Hejsan! Vilka härliga dagar vi fått ändå! Jag har visserligen haft det rätt jobbigt med värmen, men det är iallafall rätt okej. Vi tog en mysig söndag med utflykt till Lindesberg för att handla lite och sedan tog vi oss upp till en jättefin camping i Ramsberg för lite bad och bara för att sitta och njuta av bullar och hallonsoda. Vi var där rätt sent som man ser på bilderna och det var helt magiskt vackert. Trevligt också att campingen var väldans lugn, mest familjer med husbilar, så inget brölande och supande som det ju kan bli.

Tyvärr kan jag inte bada för jag har vuxit ur min burkini (eh..) och har egentligen inte några sjyssta ersättningskläder för det ändamålet.. Eller jo, det har jag väl (man kan ju bada i princip i vad som helst, som jag sett i Tunisien där en del tjejer bara klev ner i havet i sina kläder efter skolan just because) men jag hade ingen fantasi och fick således nöja mig med att sitta på bryggan och "bada" upp till knäna. Det var fint det med! Men det är ju trevligt att veta att det finns ett fint badställe där man i princip får vara ensam om kvällarna fast det är folk runtomkring, så att säga.

Och så säger jag som vanligt, Bergslagen är ju så underbart vackert! Bara bäst. :)

Vad pysslar du med när det är såhär hett? Blir det AC för fulla muggar eller flyr du också till badplatser?

Inga kommentarer